Apartament 2 camere - 64mp utili + balcon, etajul 3/9, Victoria Rezidential

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

96,000 €
Cod identificare

Descriere

Descoperiți oportunitatea rară de a deține un apartament elegant și spațios în inima ansamblului rezidențial Victoria, recunoscut pentru standardele sale înalte de locuit. Cu o suprafață generoasă de 64mp utili plus un balcon confortabil de 3.8mp, acest apartament este alegerea perfectă pentru cei care caută confort și stil.

Situat strategic la etajul 3 dintr-un imobil cu 9 niveluri, apartamentul se bucură de o orientare vestică ideală care asigură o iluminare naturală optimă în timpul după-amiezilor. Fiecare moment petrecut aici este învăluit în lumina caldă a soarelui, oferind spațiului o atmosferă primitoare și energetică.

Acest apartament face parte din ultima fază de dezvoltare a complexului, blocul A5, care promite să fie cel mai modern și actualizat dintre toate, cu predarea prevăzută pentru sfârșitul anului. Fiind unul dintre puținele apartamente încă disponibile, aceasta reprezintă o ocazie unică de a investi în calitate și confort.

Apartamentul se preda semifinisat, gata să fie personalizat conform preferințelor noului proprietar. Pereții sunt pregătiți în alb (dispersit), iar instalațiile electrice includ prize și întrerupătoare de la Panasonic, asigurând funcționalitate și durabilitate. Climatizarea în zona de zi asigură confortul termic tot anul, iar usile de interior de calitate superioară completează designul interior.

Securitatea este o prioritate în acest ansamblu, de aceea apartamentul include un sistem de videointerfonie de ultimă generație. Balconul este finisat cu gresie de import din Italia, extinzând spațiul de locuit și oferind un loc perfect pentru relaxare sau pentru a savura o băutură în zilele însorite.

Oferta este prezentată în exclusivitate de Casa Regal Imobiliare și agentul imobiliar Padurean Alina, asigurându-vă de profesionalism și un serviciu la cele mai înalte standarde. Apartamentul este disponibil la prețul competitiv de 96.000 Euro + 5% TVA, fiind o investiție valoroasă atât pentru locuință personală cât și pentru închiriere.

Pentru cei interesați, există opțiunea de a achiziționa un loc de parcare exterior pentru suma de 6500 Euro + 5% TVA, completând astfel pachetul de locuit premium oferit de ansamblul rezidențial Victoria.

Nu ratați ocazia de a vă așeza într-unul dintre cele mai dorite locații din oraș. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a face primul pas spre casa visurilor dumneavoastră!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Padurean Alina

Padurean Alina

Real estate broker

0774.60.70.80

alinapadurean@casaregal.ro

Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu o vastă expertiză în domeniul juridic și o pasiune distinctă pentru designul interior. Absolvind cu succes și obținând o specializare în design interior, Alina aduce o perspectivă unică și valoroasă în industria imobiliară. Datorită cunoștințelor sale în design interior, Alina poate oferi clienților săi sfaturi și recomandări în privința aranjării spațiilor, amenajării și prezentării optime a proprietăților. Ea poate identifica potențialul estetic al unei locuințe și poate sugera soluții creative pentru a transforma spațiile în adevărate cămine confortabile și atrăgătoare. Cu abilități excelente de vizualizare și atenție la detalii, Alina poate oferi consultanță în privința culorilor, mobilierului, iluminatului și accesoriilor potrivite pentru a evidenția frumusețea și funcționalitatea fiecărei proprietăți. Ea înțelege importanța prezentării vizuale în atragerea potențialilor cumpărători și lucrează cu clienții săi pentru a crea un ambient atractiv și captivant. Cu un simț estetic dezvoltat și o abordare atentă la preferințele clienților, Alina este capabilă să adapteze designul interior în funcție de stilul și personalitatea fiecărui client. Ea crede cu tărie că aspectul și atmosfera unei locuințe pot influența decizia de cumpărare sau vânzare a unei proprietăți și se străduiește să ofere soluții personalizate pentru a obține rezultate remarcabile. Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu experiență extinsă ca jurist și o specializare în design interior. Ea este pregătită să ofere o gamă completă de servicii imobiliare, cuprinzând atât aspectele juridice, cât și cele legate de estetică și design. Cu profesionalism și pasiune, Alina lucrează pentru a transforma fiecare tranzacție imobiliară într-o experiență reușită și satisfăcătoare pentru toți clienții săi.

Cere Informatii