Apartament 2 camere Ansamblul Rezidential Victoria

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

83,500 €
Cod identificare Vanzare

Descriere

      Vă prezentăm oportunitatea de a achiziționa un apartament generos cu 2 camere, situat în prestigiosul ansamblu rezidențial Victoria, în blocul B. Acest ansamblu rezidențial reprezintă o comunitate modernă și prietenoasă, oferind facilități și servicii de înaltă calitate.

      Apartamentul este amplasat la etajul 6 al blocului B, oferind astfel o priveliște panoramică și lumină naturală abundentă. Cu o suprafață utilă de 55.30 mp, acest apartament îți oferă suficient spațiu pentru a te bucura de confort și intimitate în fiecare cameră.

      Predarea acestui apartament se va realiza în următoarele 2 luni de zile, oferindu-ți astfel posibilitatea de a te pregăti pentru noua ta locuință și de a-ți personaliza spațiul conform propriilor preferințe.
 Punctul central al apartamentului îl reprezintă camera de zi luminoasă și spațioasă, care se deschide către un balcon generos. Acest balcon îți oferă un spațiu exterior privat, unde poți savura momente de relaxare și admiră priveliștea împrejurimilor.
       Dormitorul spațios și confortabil beneficiază de un dressing propriu, oferindu-ți un spațiu dedicat pentru organizarea și depozitarea hainelor și accesoriilor tale.
       Apartamentul este predat semifinisat, în alb, permițându-ți să-ți adaugi nunate personale. Finisajele și dotările includ prize și întrerupătoare Panasonic, videointerfon și uși de interior, toate contribuind la confortul și siguranța locuinței tale.
      Amplasat în ansamblul rezidențial Victoria, acest apartament îți oferă acces facil la o gamă largă de facilități, precum magazine, restaurante, parcuri și mijloace de transport în comun. Totodată, te vei bucura de beneficiile securității și intimității într-un mediu rezidențial bine întreținut.
      Dacă ești în căutarea unui apartament confortabil și modern, aceasta este cu siguranță o alegere excelentă. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a explora toate beneficiile pe care acest apartament le oferă!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Haragos Liviu

Haragos Liviu

Real estate broker

0775.50.60.70

liviuharagos@casaregal.ro

Haragos Liviu este un agent imobiliar de marcă, activând în special pe teritoriul județului Bihor, cu un accent puternic pe zona municipiului Oradea. Cu un fond solid de experiență și cunoștințe, Liviu este recunoscut pentru profesionalismul și dedicarea sa ireproșabilă în sfera imobiliară. Educația lui Liviu se reflectă într-un mod distinctiv în munca sa, acesta fiind absolvent al Facultății de Mediu. Înțelegerea profundă a problemelor de mediu și a interacțiunilor dintre om și mediul înconjurător îi permite să ofere sfaturi excepționale clienților săi, în special în ce privește proprietățile cu un impact semnificativ asupra mediului. Înainte de a intra în domeniul imobiliar, Liviu a servit cu onoare în cadrul Ministerului de Interne timp de peste 30 de ani. Această experiență i-a oferit o înțelegere aprofundată a legilor, regulamentelor și proceselor administrative, precum și a importanței integrității și transparenței în toate aspectele muncii sale. În calitate de agent imobiliar, Liviu își folosește cunoștințele vaste și competențele sale puternice pentru a ajuta clienții să își găsească proprietatea perfectă, indiferent dacă doresc să cumpere sau să vândă. Meticulos, orientat spre detalii și foarte bine organizat, Liviu este cunoscut pentru abilitatea sa de a negocia cele mai bune oferte pentru clienții săi. Abordarea sa integrată și holistică, combinată cu experiența sa bogată și diversificată, fac din Liviu Haragos un agent imobiliar de top în județul Bihor. Cu Liviu la cârmă, clienții se pot aștepta la o experiență imobiliară fără probleme, caracterizată de profesionalism, eficiență și rezultate impresionante.

Cere Informatii