Apartament 2 camere - Green Rezidence -Nufarul

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

79,000 €
Cod identificare AAAA

Descriere

Casa Regal vă prezintă un apartament cu 2 camere, situat în ansamblul rezidențial Prima Green Residence din Oradea, o zonă în plină expansiune și dezvoltare. Acesta se află la etajul 9/10 al clădirii, oferind o panoramă deosebită asupra orașului și a zonelor verzi înconjurătoare.

Apartamentul, cu o suprafață utilă de 52mp și un balcon generos de 5.3mp, este decomandat, asigurând o utilizare optimă a spațiului și confort maxim pentru viitorii proprietari. Fiind parte dintr-un ansamblu rezidențial nou, Prima Green Residence garantează un standard ridicat de calitate în materiale și finisaje.

Unul dintre punctele forte ale acestei oferte este proiectul de design interior inclus, care va transforma apartamentul într-un cămin modern și primitor, adaptat nevoilor și stilului dumneavoastră de viață. De asemenea, ansamblul beneficiază de facilități moderne, cum ar fi spații verzi, locuri de joacă pentru copii și parcare subterană.

Termenul de predare al apartamentului este 30 iulie 2023, oferind suficient timp pentru a planifica și personaliza spațiul, astfel încât să se potrivească perfect dorințelor și nevoilor dumneavoastră.

Nu ratați ocazia de a vă asigura un loc în Prima Green Residence, ansamblul care redefinește confortul și calitatea vieții în Oradea!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii