Apartament 2 camere lux ultracentral

Categorie: Apartamente | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Inchiriere

700 €
Cod identificare Inchiriere

Descriere

Agentia imobiliara Casa Regal va propune spre inchiriere un apartament de exceptie, situat pe malul Crisului Repede, intr-un imobil nou construit.

Apartamentul compus din 2 camere a fost proiectat si amenajat astfel incat sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Cu o suprafata utila de 60 mp, imobilul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 

Livingul si bucataria sunt unite, creand un spatiu deschis si luminos, dormitorul are un dressing spatios, iar baia este eleganta si bine amenajata. De asemenea, apartamentul beneficiaza de un balcon, unde poti savura o cafea dimineata sau admira privelistea orasului.

Imobilul are finisaje deosebite, inclusiv o pardoseala de tip Herringbone, care adauga un aspect elegant si distinctiv, iar boiseria care imbraca partial peretii completeaza perfect atmosfera. Mobilierul si echipamentele sunt alese cu grija pentru a maximiza functionalitatea si a crea un spatiu comod si practic. Imobilul este perfect pentru o persoana sau un cuplu care cauta un loc confortabil si modern in inima orasului. 

In plus, un beneficiu pe care inchirierea acestui apartament il aduce, este si locul de parcare subteran, foarte util pentru a-ti pastra masina in siguranta.

Te vei simti cu adevarat ca acasa in acest apartament unic si special!

Pentru detalii suplimentare si vizionari nu ezitati sa ne contactati!

 

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Minxolli Ramona

Minxolli Ramona

Consultant imobiliar inchirieri imobile

0771.20.30.20

ramonaminxolli@casaregal.ro

Ramona a absolvit cursurile Facultatii de Sociologie din Cluj-Napoca si s-a specializat in domeniul relatiilor umane. Experienta anterioara din televiziune, cat si in sfera resurselor umane au determinat-o sa se implice in domeniul imobiliar. Ramona este o persoana activa, responsabila, sociabila si dedicata clientilor.

Cere Informatii