Apartament 2 camere, ultracentral, complet renovat

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

89,900 €
Cod identificare

Descriere

Situat în inima orașului, pe strada Sulyok Istvan, acest apartament cu două camere este o bijuterie arhitecturală, listată în exclusivitate prin Casa Regal. Apartamentul, amplasat la parterul unei construcții cu regim de înălțime P+E, se întinde pe o suprafață utilă de 69 mp, beneficiind de o renovare completă și atent executată: instalații electrice, sanitare și de încălzire complet noi, precum și o tâmplărie din lemn stratificat, echipată cu geam tripan, pentru o izolație termică și fonică de excepție.

Opțiuni de Predare:

Varianta "La Gri": Apartamentul va fi predat cu pereții finisați în dispersit alb, echipat cu prize și întrerupătoare la prețul de 89.900 Euro + 5% TVA.
Varianta "Complet Finisat": Oferă finisaje premium, incluzând podele, gresie, faianță, obiecte sanitare și corpuri de iluminat, la prețul de 110.000 Euro + 5% TVA.
Varianta "Design de Lux": Apartamentul este oferit complet finisat și mobilat, respectând designul prezentat în randări, la suma de 155.000 Euro + 19% TVA.
Funcțional și versatil, spațiul este perfect atât pentru cei ce caută un cămin primitor, cât și pentru cei interesați de o investiție solidă: fie pentru închiriere pe termen lung sau scurt (ideal pentru platforme precum Booking sau AirBNB), fie ca spațiu de birouri sau pentru cabinete medicale.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Padurean Alina

Padurean Alina

Real estate broker

0774.60.70.80

alinapadurean@casaregal.ro

Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu o vastă expertiză în domeniul juridic și o pasiune distinctă pentru designul interior. Absolvind cu succes și obținând o specializare în design interior, Alina aduce o perspectivă unică și valoroasă în industria imobiliară. Datorită cunoștințelor sale în design interior, Alina poate oferi clienților săi sfaturi și recomandări în privința aranjării spațiilor, amenajării și prezentării optime a proprietăților. Ea poate identifica potențialul estetic al unei locuințe și poate sugera soluții creative pentru a transforma spațiile în adevărate cămine confortabile și atrăgătoare. Cu abilități excelente de vizualizare și atenție la detalii, Alina poate oferi consultanță în privința culorilor, mobilierului, iluminatului și accesoriilor potrivite pentru a evidenția frumusețea și funcționalitatea fiecărei proprietăți. Ea înțelege importanța prezentării vizuale în atragerea potențialilor cumpărători și lucrează cu clienții săi pentru a crea un ambient atractiv și captivant. Cu un simț estetic dezvoltat și o abordare atentă la preferințele clienților, Alina este capabilă să adapteze designul interior în funcție de stilul și personalitatea fiecărui client. Ea crede cu tărie că aspectul și atmosfera unei locuințe pot influența decizia de cumpărare sau vânzare a unei proprietăți și se străduiește să ofere soluții personalizate pentru a obține rezultate remarcabile. Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu experiență extinsă ca jurist și o specializare în design interior. Ea este pregătită să ofere o gamă completă de servicii imobiliare, cuprinzând atât aspectele juridice, cât și cele legate de estetică și design. Cu profesionalism și pasiune, Alina lucrează pentru a transforma fiecare tranzacție imobiliară într-o experiență reușită și satisfăcătoare pentru toți clienții săi.

Cere Informatii