Apartament 2 camere, unicat, 52.4mp utili, etajul 10, Victoria

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

76,000 €
Cod identificare

Descriere

Agentia Imobiliara Casa Regal are plăcerea de a vă propune spre vânzare un apartament cu 2 camere unicat, situat la etajul 10 în exclusivistul ansamblu rezidențial Victoria. Apartamentul se distinge prin poziția sa privilegiată, fiind singurul apartament de la acest nivel, și oferă o panoramă superbă asupra orașului, datorită triplei orientări.

Cu o suprafață utilă de 52.4mp și o terasă generoasă de 10mp, acest apartament îmbină confortul și funcționalitatea cu priveliști de neuitat. Apartamentul este gândit cu atenție la detalii și propus în varianta semifinisată. Peretele este finisat cu dispersit alb, iar în ceea ce privește instalațiile electrice, acestea sunt dotate cu prize și întrerupătoare de înaltă calitate, de la Panasonic.

Apartamentul beneficiază de climatizare în zona de zi pentru un plus de confort, videointerfonie pentru o mai bună securitate și uși de interior. Toate aceste caracteristici asigură un nivel ridicat de confort și siguranță, fiind pregătit să devină căminul ideal pentru oricine își dorește un stil de viață superior.

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să o contactați pe Ramona Minxolli, brokerul nostru imobiliar de top.

Prețul de vânzare reflectă unicitatea și valoarea acestui imobil, iar cu Casa Regal ca partener, veți beneficia de consiliere de specialitate pe tot parcursul procesului de achiziție. Așteptăm cu interes să vă ajutăm să descoperiți apartamentul visurilor dumneavoastră!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Minxolli Ramona

Minxolli Ramona

Consultant imobiliar inchirieri imobile

0771.20.30.20

ramonaminxolli@casaregal.ro

Ramona a absolvit cursurile Facultatii de Sociologie din Cluj-Napoca si s-a specializat in domeniul relatiilor umane. Experienta anterioara din televiziune, cat si in sfera resurselor umane au determinat-o sa se implice in domeniul imobiliar. Ramona este o persoana activa, responsabila, sociabila si dedicata clientilor.

Cere Informatii