Apartament 3 camere, finisat, central - Prima Panorama

Categorie: Apartamente 3 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

150,000 €
Cod identificare A-7612

Descriere

Dacă doriți să vă mutați într-un apartament nou, finisat modern și beneficiind de tehnologii inteligente, vă putem oferi o opțiune pe care o veți aprecia. Casa Regal Imobiliare vă oferă un apartament în avangardistul bloc Prima Panorama, un apartament deja întabulat, cu trei camere și suprafața utilă de 78,3 mp la care se adaugă balconul de 6,2 mp. 

Un mare avantaj pentru cei ce aleg un apartament în noul bloc Prima Panorama îl reprezintă poziționarea excelentă într-o zonă centrală, linistită și exclusivistă. 

Apartamentul este construit în anul 2022 și a fost finisat modern, cu accent pe tehnologiile inteligente. Sistemul de încălzire în pardoseală și climatizarea cu inverter creează un mediu cald și confortabil în toate anotimpurile. Tehnologia inovatoare Smart Home, senzorii de inundație și antiefracție, precum și detectoarele de fum vă oferă întotdeauna securitatea și liniștea dorite. De asemenea blocul beneficiază de pază supraveghere video.

Proprietatea beneficiază de spații vitrate mari, cu tâmplărie proiectată pe întreaga înălțime a camerelor, astfel încât să vă puteți bucura de peisaje autentice și de lumină naturală, pe tot parcursul zilei. Balconul mare sporește confortul și asigură un loc agreabil de relaxare.

Soluția ideală pentru căminul tău ar putea fi acest apartament din Prima Panorama!

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Va stăm cu drag la dispoziție!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii