Apartament 3 camere tip PB, zona Alcatel

Categorie: Apartamente 3 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

68,900 €
Cod identificare CP1783138

Descriere

Descopera un apartament spatios cu 3 camere tip Pb, situat la etajul 4/4 al unui bloc cu acoperis, aflat intr-un loc linistit si plin de verdeata din zona Alcatel. Un design outstanding poate fi la indemana, o provocare ce-ti poate oferi tie ca  viitor proprietar, posibilitatea de a-ti personaliza spatiul dupa bunul tau plac.
Odata cu achizitionarea acestui imobil, te poti  bucura de un spatiu indestulator la interior, ce masoara o suprafata utila de 64 mp, un spatiu care vine echipat cu usa intrare de siguratanta, usi interior mdf, geamuri termopan prevazute cu sita, parchet laminat. Totodata, te poate incanta o curte interioara linistita si verde, locuri de parcare, gradinita in apropiere (ideal pentru familii cu copii mici). Mentionam de asemenea accesul rapid la soseaua de centura, ca atare timp scurt in trafic. Amintim de numeroasele magazine aflate in vecinatate, care iti stau la dispozitie pentru toate nevoile si trebuintele de zi cu zi. Sa nu uitam ca este un imobil care promite mult pentru suprafata  de care dispune, motiv pentru care ne dorim sa-ti fim alaturi in achizitionarea imobilului dorit si in gasirea solutiilor optime pentru amenajarea unei locuinte functionale, care sa te bucure si sa-ti  asigure un bun confort. Pentru a programara o vizionare a acestui apartament, te rugam sa ne suni!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Padurean Alina

Padurean Alina

Real estate broker

0774.60.70.80

alinapadurean@casaregal.ro

Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu o vastă expertiză în domeniul juridic și o pasiune distinctă pentru designul interior. Absolvind cu succes și obținând o specializare în design interior, Alina aduce o perspectivă unică și valoroasă în industria imobiliară. Datorită cunoștințelor sale în design interior, Alina poate oferi clienților săi sfaturi și recomandări în privința aranjării spațiilor, amenajării și prezentării optime a proprietăților. Ea poate identifica potențialul estetic al unei locuințe și poate sugera soluții creative pentru a transforma spațiile în adevărate cămine confortabile și atrăgătoare. Cu abilități excelente de vizualizare și atenție la detalii, Alina poate oferi consultanță în privința culorilor, mobilierului, iluminatului și accesoriilor potrivite pentru a evidenția frumusețea și funcționalitatea fiecărei proprietăți. Ea înțelege importanța prezentării vizuale în atragerea potențialilor cumpărători și lucrează cu clienții săi pentru a crea un ambient atractiv și captivant. Cu un simț estetic dezvoltat și o abordare atentă la preferințele clienților, Alina este capabilă să adapteze designul interior în funcție de stilul și personalitatea fiecărui client. Ea crede cu tărie că aspectul și atmosfera unei locuințe pot influența decizia de cumpărare sau vânzare a unei proprietăți și se străduiește să ofere soluții personalizate pentru a obține rezultate remarcabile. Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu experiență extinsă ca jurist și o specializare în design interior. Ea este pregătită să ofere o gamă completă de servicii imobiliare, cuprinzând atât aspectele juridice, cât și cele legate de estetică și design. Cu profesionalism și pasiune, Alina lucrează pentru a transforma fiecare tranzacție imobiliară într-o experiență reușită și satisfăcătoare pentru toți clienții săi.

Cere Informatii