Apartament de exceptie, mobilat, utilat, 87mp, Victoria Rezidential

Categorie: Apartamente 3 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

169,900 €
Cod identificare V-7912

Descriere

Casa Regal Imobiliare aduce în atenția dumneavoastră o ofertă unică - un apartament superb mobilat și utilat, situat la etajul al doilea într-un ansamblu select din Oradea, Victoria Rezidențial.

Beneficiarul acestui apartament deosebit va avea parte de o atmosferă caldă si elegantă creată de proiectul de design interior prin mobilierul de top realizat la comandă și sistemul de iluminat spectaculos și eficient economic.

Cu o suprafața utilă de 87 mp plus 10 mp balcon, acest apartament este destinația perfectă pentru relaxare și familie, spațiul fiind foarte bine valorificat.

Va invitam pe toti cei interesati de cea mai bună experiență imobiliară, sa ne contactați pentru detalii sau vizionarea imobilului!

 

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii