Apartament Modern cu Vedere Panoramică în Ansamblul Rezidențial Victoria

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

95,000 €
Cod identificare

Descriere

Vă prezentăm un apartament deosebit, situat în blocul B al prestigiosului ansamblu rezidențial Victoria, o adevărată oază de confort și stil urban. Acest apartament exclusiv, cu o suprafață utilă de 64mp și un balcon generos de 3.8mp, este amplasat ideal la etajul 9, oferind o priveliște spectaculoasă asupra orașului.

Unul dintre punctele forte ale acestui apartament este spațiul de locuit deschis, rezultat în urma desființării peretelui dintre bucătărie și camera de zi. Acest design modern creează un mediu de viață spațios și luminos, perfect pentru socializare și relaxare. Lumina naturală abundentă, datorită orientării vestice și amplasării la ultimul etaj, adaugă o atmosferă caldă și primitoare întregii locuințe.

Apartamentul se vinde semifinisat, oferindu-vă libertatea de a-l personaliza după gustul și stilul dumneavoastră. Pregătit cu pereti în alb (dispersit), prize și întrerupătoare elegante de la Panasonic, acest spațiu este gata să devină casa visurilor dumneavoastră.

Balconul, finisat cu gresie de înaltă calitate importată din Italia, vă invită să vă bucurați de aerul proaspăt și de priveliștile uluitoare, fiind locul perfect pentru relaxare după o zi lungă.

Această proprietate exclusivistă este oferită pentru vânzare de către Bogdan Strava, un agent imobiliar de top, cunoscut pentru dedicarea și profesionalismul său. Cu un preț de 95.000 Euro + 5% TVA, acest apartament este o investiție excelentă, fie că doriți să vă stabiliți aici sau să-l închiriați. În plus, aveți posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare exterior pentru 6500 Euro + 5% TVA, completând astfel experiența de locuit de lux.

Nu ratați șansa de a locui într-unul dintre cele mai râvnite ansambluri rezidențiale din oraș. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, contactați-l pe Bogdan Strava astăzi și faceți primul pas spre viitorul dumneavoastră acasă!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Strava Bogdan

Strava Bogdan

Broker imobiliar

0775.50.60.70

bogdanstrava@casaregal.ro

Cere Informatii