Apartament recompartimentat cu 2 camere, 44.5mp, etajul 4/9, Victoria Rezidential

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

69,900 €
Cod identificare V-7854

Descriere

Casa Regal Imobiliare iti ofera acest apartament deosebit la doar un pas de centrul comercial Lotus! Cu o suprafata utila de 44.5 mp, aflat in cel mai de succes ansamblu nou din oras, Victoria Rezidential, imobilul se afla la etajul 4/9 si va fi predat in luna iulie 2023. Apartamentul se preda semifinisat, in alb, cu climatizare in zona de zi si usile de interior incluse in pret.

Acest apartament cochet se distinge printr-o orientare estica, care-i confera acestuia o priveliste superba asupra zonei de vile noi din Nufarul. Acesta este compus din hol, bucataria care este incorporata in zona de zi, dormitor, baie si balcon, fiind astfel ideal pentru persoanele doritoare sa se bucure de liniste si confort. Constructia atenta si materialele de calitate superioara creeaza un camin in care poti sa te simti in siguranta si sa te bucuri de petrecerea timpului liber cu prietenii si familia ta. Optional, poti sa achizitionezi si un loc de parcare exterior.

Transforma-ti visul intr-o realitate si bucura-te de aceasta locatie unica, cu un raport calitate - pret optim! Fara cheltuieli suplimentare. Devino astfel proprietarul acestui apartament cu panorama superba! Casa Regal Imobiliare iti sta la dispozitie pentru detalii suplimentare, contacteaza-ne!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii