Apartament recompartimentat cu 2 camere Victoria Rezidential

Categorie: Apartamente 2 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

73,900 €
Cod identificare V-7822

Descriere

    Aveți ocazia să deveniți proprietarul unui apartament unic, situat în ansamblul de prestigiu - Victoria. Inițial conceput ca un apartament cu 1 cameră, acesta a fost reconfigurat pentru a oferi o funcționalitate și eficiență maximă, oferind astfel un hol primitor, o zonă de zi spațioasă unită cu o bucătărie modernă, un dormitor liniștit, o baie elegantă și un balcon tip logie cu o suprafață de 4 mp.

    Puncte de interes:

    Locație: Etajul 6 intr-un bloc de 9 etaje, asigurând o perspectivă panoramică impresionantă și lumină naturală pe tot parcursul zilei.
    Finisaje: Apartamentul este vândut complet finisat, cu atenție la fiecare detaliu, gata să vă întâmpine cu confort și stil.
    Mobilier: Bucătăria vine complet mobilată și partial utilată (cuptor, plită, hotă), pregătită să vă îndeplinească toate nevoile culinare. Holul, de asemenea, este mobilat, adăugând o notă de eleganță și utilitate.
    Suprafață: Spațiul generos de 41mp este distribuit inteligent, asigurând fluiditate și spațiu deschis. La această suprafață se mai adaugă si un balcon tip logie de 4mp utili.
    Acte: Apartamentul este intabulat, oferindu-vă liniștea legalității și a unei tranzacții transparente.
    Dacă sunteți în căutarea unui plus de comoditate, există posibilitatea achiziționării unui loc de parcare exterior pentru suma de 10.000 Euro.

    Ofertă Exclusivă: Această proprietate este listată în exclusivitate prin agentia imobiliară Casa Regal, sub îndrumarea agentului dedicat, Ramona Minxolli. Profitați de această oportunitate și contactați-ne pentru a programa o vizionare!

    Preț de vânzare: 73.900 Euro.

    Nu ratați această ocazie de a investi într-un apartament cu design modern, funcționalitate și situat într-una dintre cele mai căutate zone rezidențiale!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Minxolli Ramona

Minxolli Ramona

Consultant imobiliar inchirieri imobile

0771.20.30.20

ramonaminxolli@casaregal.ro

Ramona a absolvit cursurile Facultatii de Sociologie din Cluj-Napoca si s-a specializat in domeniul relatiilor umane. Experienta anterioara din televiziune, cat si in sfera resurselor umane au determinat-o sa se implice in domeniul imobiliar. Ramona este o persoana activa, responsabila, sociabila si dedicata clientilor.

Cere Informatii