Apartament superb in Palatul Darvassy, 145 mp util, zona Republicii

Categorie: Apartamente 4 camere | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

198,000.00 €
Cod identificare A-6986

Descriere

Apartament de exceptie, situat la primul nivel al Palatului Darvassy. Apartamentul are o suprafata utila de 145 de mp si construita de 170 de mp. Dispune de 2 accese, are 4 camere generoase cu orientarea spre strazile Republicii si Mestecanisului, iar accesul principal se deschide intr-un salon superb cu vitralii si decoratiuni la nivelul tavanului. 

Palatul Darvassy a fost proiectat de arhitectul Tarr Gyorgy, la inceputul secolului al XX-lea si constituie una dintre cele mai reprezentative expresii ale limbajului arhitectural care l-a consacrat ca pe unul dintre cei mai importanti arhitecti oradeni de la cumpana dintre secole.

Palatul se dezvolta in jurul unei curti interioare, cu un regim de inaltime D+P+2E si propune o rezolvare volumetrica dinamica, ritmata de o succesiune de bovindouri, balcoane si logii. Coltul este elementul de referinta al volumetriei, fiind nu doar accentuat prin decrosarea acestuia fata de planul general al fatadelor, ci si acoperit cu un coif conic, cu decoratii din tabla de zinc.

Elementele din stuc decorativ prezente pe fatada sunt reduse ca numar, insa au un rol esential in compozitia estetica a imobilului. Ancadramentele ferestrelor reprezinta o componenta minora ca prezenta pe fatada, insa, prin ritmul pe care il stabilesc, ele sunt importante in conturarea unei compozitii unitare a tablurilor celor doua fatade.

Cladirea reprezinta un reper important in peisajul cultural oradean, atat din perspectiva solutiei arhitecturale cat si din aceea a autorului proiectului.

Daca doriti sa faceti parte din aceasta cladire cu importanta isorica, va asteptam sa ne contactati.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner - Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii