Birou 4 camere ultracentral P-ta Ferdinand

Categorie: Spatii birou | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Inchiriere

650.00 €
Cod identificare A- 7798

Descriere

           Agenția imobiliară CASA REGAL vă prezintă o oportunitate de închiriere de excepție în plin centru al orașului Oradea, în renumita Piață Regele Ferdinand I.

            Vă oferim un apartament generos ca suprafață,  cu 4 camere, poziționat la etajul 3 al unui imobil de 4 etaje, cu o localizare ultracentrală. Acest imobil a beneficiat recent de o renovare cuprinzătoare, ce a redefinit întregul spațiu, adăugându-i un aer de eleganță și modernitate.

            Intrarea în spațiu se face printr-un hol generos, care conduce către cele patru camere. Acestea, în momentul de față nemobilate, așteaptă să fie personalizate după dorințele și necesitățile dumneavoastră. Completând structura acestui apartament se află o bucătărie și două băi, toate mobilate și utilate într-un stil contemporan, cu accent pe detaliile fine și calitatea finisajelor.

            Apartamentul beneficiază de dotări esențiale pentru un trai confortabil, precum un aparat de aer condiționat și o mașină de spălat haine. Versatilitatea acestui spațiu este unul din punctele sale forte, acesta putând servi atât ca spațiu rezidențial, cât și ca sediu pentru birou. În funcție de solicitare, putem asigura mobilarea în conformitate cu funcția dorită.

            În imediata apropiere a apartamentului se află artera pietonală Republicii, una dintre cele mai tranzitate zone ale orașului, pulsând cu viață, afaceri și istorie. Zona găzduiește numeroase sedii de firme, birouri, cafenele de lux, restaurante cu specific variat, magazine, bănci și clădiri istorice care îmbină stilul baroc cu cel neoclasic. Pentru cei care tranzitează Oradea, fie pentru afaceri sau turism, acesta este locul în care își doresc să ajungă.

            Perioada minimă de închiriere este de un an. Acest apartament promite posibilitatea unei vieți de calitate sau a unei activități profesionale în condiții excelente, în inima pulsantă a orașului Oradea.

            Așadar, vă invităm să descoperiți potențialul și frumusețea acestui apartament unic, situat într-unul dintre cele mai frumoase și dinamice locuri ale Oradiei.

            La CASA REGAL, ne dedicăm cu pasiune oferirii de servicii imobiliare de nivel superior. Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizită și a explora potențialul acestui remarcabil apartament.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Minxolli Ramona

Minxolli Ramona

Real estate broker

0771.20.30.20

ramonaminxolli@casaregal.ro

Ramona este absolventă a Facultății de Sociologie din Cluj-Napoca, cu specializare în relațiile umane. Experiența sa diversificată, acumulată atât în televiziune cât și în resurse umane, i-a modelat o carieră în domeniul imobiliar, unde aplică abilitățile sale de comunicare și relaționare. Cunoscută pentru natura sa activă și responsabilă, Ramona este profund dedicată clienților săi, punând accent pe nevoile și dorințele acestora pentru a oferi soluții personalizate și eficiente. Sociabilitatea și profesionalismul ei sunt apreciate constant de către cei cu care colaborează, transformând fiecare interacțiune într-o experiență pozitivă și constructivă. În plus, empatia sa profundă și capacitatea de a oferi servicii personalizate în concordanță cu nevoile specifice ale fiecărui client reflectă angajamentul nostru de a asigura servicii de cea mai înaltă calitate, reprezentând o parte esențială a misiunii companiei noastre.

Cere Informatii