Louis Pasteur Plaza - Spitalul Judetean

Description

AMPLASAMENT:

Municipiul Oradea, str. Louis Pasteur, nr. 44, Bihor

TIPOLOGII:

Ansamblu rezidential, care cuprinde apartamente cu 2-3 camere, regim de inaltime parter+5 etaje, lift, parcari acoperite + descoperite. 

PARCĂRI:

Accesul în clădire se realizează prin casa scării, atât direct din exterior cât și din parcarea acoperită de la nivelul parterului. Scara este dotata cu ascensor.

Optional pentru achizitionare, la fiecare apartament s-a asigurat câte un loc de parcare, descoperit sau acoperit, în cadrul parcării de la parter. 

DOTĂRI:

Fiecare apartament este dotat cu instalație de climatizare, de tip splituri, montate pe fațadă. Încălzirea este asigurată de la rețeaua de termoficare a orașului.

Floors

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt de doua tipuri: placate cu gresie in bai, bucatarii si terase/balcoane si parchet laminat in restul spatiilor.

Plumbing and sewerage

Distributia pe orizontala se face prin teava de tip PE-X, pozata in pardoseala. Baile sunt echipate cu: lavoar+baterie, wc, cada + baterie + consola dus Alimentarea cu apa rece va fi facuta din reteaua publica. Apele pluviale sunt preluate si captate de un sistem pluvial in interiorul proprietatii, iar evacuarea lor, cat si a apelor uzate si menajere, se face in reteaua publica de canalizare a orasului. Contorizarea consumului de apa: individual.

Elevators

Casa scari este prevazuta cu ascensor.

Door entrance doors / interior doors

Usa intrare apartament metalica - inclusa in pretul de vanzare al apartamentelor. Usi interioare - incluse in pretul de vanzare al apartamentelor.

Heat and air conditioning

Sistemul de incalzire este cu punct termic propriu si contorizare individuala pe apartament.

Map location

Request Information