Spatiu comercial 365mp - tripla orientare - Victoria Rezidential

Categorie: Spatii comerciale | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

420,000 €
Cod identificare S-6989

Descriere

Agentia Imobiliara Casa Regal vă prezintă o oportunitate excepțională de investiție în ansamblul rezidențial Victoria, o locație ce se bucură de recunoaștere și prestigiu. Această proprietate comercială reprezintă simbolul perfect al modernismului și funcționalității, fiind o alegere ideală pentru afacerea dumneavoastră.

Caracteristicile spatiului:

  • Suprafața construită: 365 mp
  • Suprafața utilă: 305 mp
  • Triplă orientare: Oferă o lumină naturală abundentă, creând un mediu de lucru plăcut și aerisit.
  • Open-space: Flexibilitate în amenajare, ideal pentru diverse tipuri de activități comerciale.
  • 5 accese principale: Pe cele 3 fațade ale spațiului, plus un acces suplimentar în spate pentru aprovizionare, facilitând logistică și operarea zilnică.
  • Construcție nouă: Totul este gândit și realizat la cele mai înalte standarde.
  • Complet amenajat: Dispune de un sistem modern de încălzire/răcire prin tavan și climatizare profesională Daikin, garantând un mediu confortabil în toate anotimpurile.
  • Finisaje de calitate superioară: Gresie import Italia antiderapantă, ce adaugă o notă de eleganță și durabilitate.

Prețul de tranzacționare este de 420.000 Euro + 19% TVA. Există posibilitatea de achiziție fără TVA în cazul în care cumpărătorul este o persoană juridică plătitoare de TVA, aplicându-se astfel principiul taxării inverse de TVA.

Nu ratați această oportunitate unică de a investi într-un spațiu comercial premium, oferit exclusiv prin Agenția Imobiliară Casa Regal. Pentru detalii suplimentare și vizionări, vă invităm să ne contactați.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii