Apartament o camera demisol, ultracentral

Categorie: Apartamente 1 camera | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

55,000 €
Cod identificare

Descriere

Casa Reagal va prezinta in exclusivitate un apartament cu o cameră la demisol, situat ultracentral, o oportunitate de nerefuzat pentru cei care pun accent pe locație!

Apartamentul este situat la demisolul unei clădiri istorice din Oradea, chiar în Parcul Libertății (fostul Parc Milenar). Pentru cei care visează la un spațiu de locuit în inima orașului, cat si pentru cei care se gandesc la o investitie solida, acest

apartament se bucură de o structură funcțională cu o suprafață utilă de 39 mp. Dispune de un hol, un dormitor generos, baie, bucătărie și o debara care poate fi transformată într-un dressing room. Dotat cu ușă intrare și geamuri termopan, si multe alte imbunatatiri, apartamentul oferă un mediu practic și util pentru viața de zi cu zi. Retinem atentiei faptul ca imobilul vine complet mobilat și utilat, gata pentru a fi locuit sau inchiriat.

Remarcam adevărata valoare a acestui imobil ce se regăsește prin locația sa excepțională. Simplul fapt ca apartamentul este situat în imediata apropiere a centrului istoric, viitorul proprietar va beneficia de toate avantajele vieții urbane, având la îndemână restaurante, magazine, bănci, scoli și atracții culturale.

Nu ratați această oportunitate de a vă muta într-o zonă ultracentrală a orasului Oradea. Vă așteptăm să vizionați apartamentul și să descoperiți tot ceea ce are de oferit!

 

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Padurean Alina

Padurean Alina

Real estate broker

0774.60.70.80

alinapadurean@casaregal.ro

Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu o vastă expertiză în domeniul juridic și o pasiune distinctă pentru designul interior. Absolvind cu succes și obținând o specializare în design interior, Alina aduce o perspectivă unică și valoroasă în industria imobiliară. Datorită cunoștințelor sale în design interior, Alina poate oferi clienților săi sfaturi și recomandări în privința aranjării spațiilor, amenajării și prezentării optime a proprietăților. Ea poate identifica potențialul estetic al unei locuințe și poate sugera soluții creative pentru a transforma spațiile în adevărate cămine confortabile și atrăgătoare. Cu abilități excelente de vizualizare și atenție la detalii, Alina poate oferi consultanță în privința culorilor, mobilierului, iluminatului și accesoriilor potrivite pentru a evidenția frumusețea și funcționalitatea fiecărei proprietăți. Ea înțelege importanța prezentării vizuale în atragerea potențialilor cumpărători și lucrează cu clienții săi pentru a crea un ambient atractiv și captivant. Cu un simț estetic dezvoltat și o abordare atentă la preferințele clienților, Alina este capabilă să adapteze designul interior în funcție de stilul și personalitatea fiecărui client. Ea crede cu tărie că aspectul și atmosfera unei locuințe pot influența decizia de cumpărare sau vânzare a unei proprietăți și se străduiește să ofere soluții personalizate pentru a obține rezultate remarcabile. Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu experiență extinsă ca jurist și o specializare în design interior. Ea este pregătită să ofere o gamă completă de servicii imobiliare, cuprinzând atât aspectele juridice, cât și cele legate de estetică și design. Cu profesionalism și pasiune, Alina lucrează pentru a transforma fiecare tranzacție imobiliară într-o experiență reușită și satisfăcătoare pentru toți clienții săi.

Cere Informatii