Casa cartier Europa

Categorie: Case | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Inchiriere

650.00 €
Cod identificare

Descriere

Casa situata in Cartierul Europa cu o suprafata de 120mp si teren 250 mp. Casa este compusa din: Parter- living si loc de servit masa, bucatarie, camara, baie; Etaj: 3 dormitoare si baie.

In spatele casei este o terasa mare inchisa pe timp de iarna cu folie, curte imprejmuita. Zona in care se afla casa este una linistita, ferita de zgomotele traficului. 

Incalzirea casei se face cu centrala proprie pe gaz.

Casa se inchiriaza mobilata si utilata pentru o perioada minima de 12 luni.

Pret: 650 euro/luna, usor negociabil.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner - Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii