Casa de vacanta Valea Gepisului - 50 km de Oradea

Categorie: Proprietati zone turistice | Grosi, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

99,000 €
Cod identificare T-8897

Descriere

Agentia imobiliara Casa Regal are plăcerea de a vă prezenta o oportunitate unică de achiziție a unei case de vacanță deosebite, amplasată într-o zonă idilică, cu peisaje pitorești, înconjurată de munți, pădure și aer curat. Această proprietate fermecătoare se întinde pe un teren generos de 1335 de metri pătrați și oferă o experiență autentică de relaxare și conectare cu natura.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei proprietăți este amplasamentul său perfect, pe Valea Gepisului din localitatea Grosi, cu un parau pitoresc în fața terenului și o suprafată de un hectar de padure în spatele acesteia. Această oază de liniște și frumusețe naturală oferă intimitate și posibilități nelimitate pentru activități în aer liber.

Casa de vacanță este complet mobilată și utilată cu atenție la detalii și bun gust, asigurând un confort deplin. Compartimentarea inteligentă include un parter care adăpostește un garaj practic, un hol de acces generos, o zonă de zi spațioasă în care se găsește și o bucătărie modernă și funcțională, o camăra de alimente utilă, o baie elegant cu duș și geam de aerisire, precum și o terasă încântătoare, unde puteți savura momente de relaxare și socializare.

Mansarda proprietății oferă un hol confortabil, trei dormitoare luminoase, un balcon pitoresc și o baie cu geam, completând perfect zona privată a casei. Fiecare spațiu este proiectat cu grijă, asigurând confortul și intimitatea necesare în timpul șederii dumneavoastră.

Această proprietate impresionantă se află la o distanță de doar 50 de kilometri față de Oradea și 110 de kilometri față de Cluj, ceea ce o face ușor accesibilă pentru a vă bucura de toate facilitățile și atracțiile acestor orașe vibrante.

Pe terenul generos al proprietății a fost amenajat un teren de baschet, oferind oportunități de divertisment pentru întreaga familie și prieteni. De asemenea, zona de grătar și masa pregătită vă invită să savurați mese delicioase în aer liber, în mijlocul unui decor natural fascinant. Gazonul îngrijit și copacii seculari adaugă un farmec aparte și creează o atmosferă relaxantă și revigorantă.

Această proprietate deosebită, pusă la vânzare de către agenția imobiliară Casa Regal, oferă o oportunitate rară de a achiziționa un refugiu de vacanță idilic, într-un cadru natural impresionant. Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizionare și a vă convinge de frumusețea și potențialul acestei proprietăți de excepție.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii