Casă de vânzare la 14 km de Oradea, județul Bihor

Categorie: Case/Vile | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

93,000 €
Cod identificare

Descriere

Casa este ideală pentru o familie, atât ca și locuință dar și ca o posibilitate de petrecere sănătoasă a timpului în weekend-uri. Suprafața generoasă a terenului permite amenajarea unei grădini si/sau livezi.  Este o soluție rapidă, pentru cei care doresc să se retragă într-o zonă liniștită cu aer curat, intr-o oază de verdeață, in afara orașului zgomotos și poluat. 
Proprietatea este situată în localitatea Girișu de Criș din județul Bihor,  la o distanță de 14 km față de municipiul Oradea ( aproximativ 10-15 minute de mers cu mașina).  Imobilul construit în anul 2016, este amplasat pe un teren de 1425 mp, suprafața construită este de 165 mp, din care suprafața utilă de 115,91 mp.  
Casa este compartimentată astfel:

  • două dormitoare,

  • un living,

  • o bucătărie mare,

  • o cămară,

  • o încăpere pentru cazan,

  • o terasă acoperită,

  • garaj,

  • anexe.

Construcția este realizată din beton și bolțari și dispune de toate utilitățile: apă, hidrofor, canalizare, curent, cablu tv.

Încălzirea este centrală și se asigură prin cazan cu lemne. Există posibilitatea de racordare la gaz. 

Drumul de acces este asfaltat, există iluminat stradal.
Proprietatea este înconjurată de spațiu verde, si beneficiază de acces la o baltă de pescuit în apropiere.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii