Casa deosebita, complet mobilata si utilata - Zona Iosia - parcul Veteranilor

Categorie: Case/Vile | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

298,000.00 €
Cod identificare V-7264

Descriere

Casa de exceptie, constructie 2012, situata in fata Parcului Veteranilor. Casa este compusa din demisol (garaj dublu, spalatorie, camera tehnica, camara, spatiu de depozitare), parter (hol, bucatarie, camera de zi, birou/dormitor, baie) si mansarda (hol, 2 dormitoare, 2 dressinguri, baie cu spatiu de depozitare). De asemenea in curte mai este edificata o constructie de 25mp, compusa din camera si grup sanitar. Casa a fost construita in sistem "lego", fiind termoizolata cu polistiren atat spre exterior (15cm) cat si in interior (5cm), beneficiind astfel de o izolare de calitate ridicata. Terasa exterioara, in suprafata de 25 de mp, dispune si de o marchiza automatizata. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata, cu mobilier in bucatarie din lemn masiv de stejar. Dormitoarele si biroul sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv de nuc. Usile interioare sunt confectionate din lemn masiv de nuc, iar scarile din lemn masiv de stejar.
Proprietatea dispune de sistem de incalzire in pardosea, utilizat cu pompe de caldura apa-apa. In zona de zi proprietatea dispune de un semineu automatizat care este legat la instalatia centralizata de incalzire a casei. Anexa din curte este de asemenea incalzita cu ajutorul unui cazan de incalzire pe lemne. Accesul la garajul dublu situat la demisol dispune de sistem de degivrare pe intreaga suprafata.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner - Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii