Casa + teren 10.356mp - Carasau -- 55km distanta de Oradea

Categorie: Case/Vile | Carasau, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

35,000 €
Cod identificare

Descriere

Vă prezentam o frumoasă proprietate rurală situată în pitoreasca localitate Carasau, la numărul 275, în județul Bihor, la doar 55 km distanță de Oradea. Această proprietate este o autentică casă din vaioaga, construită în două etape, în anii 1962 și 1975, cu mare grijă și atenție pentru detalii.

Compusă din patru corpuri de clădire, proprietatea impresionează de la prima vedere cu un front stradal generos de peste 25 de metri liniari, oferindu-i un aspect primitor și elegant în același timp. Cele trei corpuri de clădire aflate la stradă dispun de cinci camere generoase, cu suprafețe între 16 și 19 metri pătrați, ceea ce oferă mult spațiu pentru a vă bucura de confortul și intimitatea fiecărei încăperi. De asemenea, proprietatea are două camari de alimente, ideale pentru păstrarea alimentelor proaspete și a produselor casnice, precum și trei holuri bine definite, care asigură o circulație fluentă în interiorul casei.

Un alt corp de clădire se găsește în curtea din spate și este compus dintr-o cameră de 16 metri pătrați și o cameră de alimente. Acest corp suplimentar adaugă mai multă utilitate și spațiu generos pentru a stoca provizii sau pentru a amenaja un spațiu de lucru sau atelier.

O proprietate asemenea nu ar fi completă fără un teren generos pentru a vă bucura de farmecul vieții la țară. Terenul intravilan, în suprafață de 10.356 de metri pătrați, se întinde în spatele casei, oferind o oază de natură și posibilități nelimitate. Vă puteți imagina culturi agricole, grădini minunate, livezi încântătoare sau o zonă special destinată relaxării și petrecerii timpului în aer liber.

Această proprietate beneficiază de toate utilitățile moderne necesare. Curentul electric este asigurat, iar pentru cei ce doresc conexiune la internet, proprietatea este deja echipată cu cablu RDS. De asemenea, dispune de o fântână proprie, o soluție excelentă pentru apă în gospodărie. În plus, dacă preferați să fiți conectat la rețeaua de apă a localității, acest lucru este posibil și poate fi realizat la dorința dumneavoastră.

Proprietatea este oferită exclusiv prin intermediul agentiei imobiliare Casa Regal, la un preț extrem de atractiv de 35.000 Euro. Ocazia de a avea propria casă de la țară, cu atâtea atuuri și potențial, este una care nu trebuie ratată.

Această locație reprezintă o oportunitate de a vă bucura de farmecul vieții rurale autentice, departe de aglomerația orașului, într-un cadru idilic și liniștit, în mijlocul naturii. Este locul perfect pentru a crea amintiri de neuitat și a vă construi propria oază de liniște și confort.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii