Garsoniera 31mp, zona Lotus - Nufarul

Categorie: Apartamente 1 camera | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

43,900 €
Cod identificare V-7816

Descriere

Descoperă o oază de confort în inima cartierului Nufarul, o garsonieră cochetă, cu o suprafață utilă de 31mp, situată strategic la etajul 4 dintr-un imobil de 5 etaje. Datorită orientării sale vestice, aceasta este inundată de lumina soarelui, creând un ambient călduros și primitor.

Garsoniera este vândută complet mobilată și utilată, gata să-ți ofere toate facilitățile necesare unei vieți confortabile. Finisajele de nivel mediu îmbină utilul cu plăcutul, asigurându-ți un spațiu amenajat cu gust și funcționalitate.

Unul dintre atuurile acestei proprietăți este panorama splendidă, care se deschide spre parc, fiind un adevărat răsfăț pentru privire la finalul unei zile aglomerate.

Locația este de invidiat, garsoniera fiind situată în imediata vecinătate a centrului comercial Lotus Center, un hub de shopping și divertisment cunoscut. Accesul la diverse facilități precum magazine, restaurante și spații de recreere va fi la doar câțiva pași distanță.

Această proprietate este oferită în exclusivitate prin agentia imobiliară Casa Regal, o garanție a seriozității și profesionalismului în domeniul imobiliar.

Nu rata ocazia de a deține o garsonieră într-o zonă de top, cu acces rapid la toate facilitățile urbanului, și totuși, cu o priveliște care îți aduce liniștea naturii la fereastra ta. Contactează-ne astăzi pentru o vizionare!

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Padurean Alina

Padurean Alina

Real estate broker

0774.60.70.80

alinapadurean@casaregal.ro

Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu o vastă expertiză în domeniul juridic și o pasiune distinctă pentru designul interior. Absolvind cu succes și obținând o specializare în design interior, Alina aduce o perspectivă unică și valoroasă în industria imobiliară. Datorită cunoștințelor sale în design interior, Alina poate oferi clienților săi sfaturi și recomandări în privința aranjării spațiilor, amenajării și prezentării optime a proprietăților. Ea poate identifica potențialul estetic al unei locuințe și poate sugera soluții creative pentru a transforma spațiile în adevărate cămine confortabile și atrăgătoare. Cu abilități excelente de vizualizare și atenție la detalii, Alina poate oferi consultanță în privința culorilor, mobilierului, iluminatului și accesoriilor potrivite pentru a evidenția frumusețea și funcționalitatea fiecărei proprietăți. Ea înțelege importanța prezentării vizuale în atragerea potențialilor cumpărători și lucrează cu clienții săi pentru a crea un ambient atractiv și captivant. Cu un simț estetic dezvoltat și o abordare atentă la preferințele clienților, Alina este capabilă să adapteze designul interior în funcție de stilul și personalitatea fiecărui client. Ea crede cu tărie că aspectul și atmosfera unei locuințe pot influența decizia de cumpărare sau vânzare a unei proprietăți și se străduiește să ofere soluții personalizate pentru a obține rezultate remarcabile. Alina Pădurean este o agentă imobiliară de încredere, cu experiență extinsă ca jurist și o specializare în design interior. Ea este pregătită să ofere o gamă completă de servicii imobiliare, cuprinzând atât aspectele juridice, cât și cele legate de estetică și design. Cu profesionalism și pasiune, Alina lucrează pentru a transforma fiecare tranzacție imobiliară într-o experiență reușită și satisfăcătoare pentru toți clienții săi.

Cere Informatii