Proprietate industriala 4533 mp construiti renovati - Holod - 40 km de Oradea

Categorie: Spatii industriale | Holod, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

700,000 €
Cod identificare I-6752

Descriere

     Proprietate industriala compusa din hala corp principal in suprafata de 3159mp si inca 3 corpuri de cladire renovate (spatii de depozitare, atelier mecanic, vestiare+GS) in suprafete de 238mp, 352mp si 232mp. Hala principala dispune in partea din fata de spatii de birouri si apartamente de protocol, complet renovate, in suprafata totala de 552mp (276mp/nivel).

     Proprietatea este renovata in anul 2018, putere instalata 1000kw (posibilitate de marire a acesteia). Proprietatea este ideala pentru orice activitati de productie, depozitare, comert. Disponibilitate imediata.

     Proprietatea este intabulata pe persoana juridica, la pretul listat se mai adauga TVA de 19%.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii