Spatiu comercial 138mp ultracentral - zona Primariei

Categorie: Spatii comerciale | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

235,000 €
Cod identificare S-7779

Descriere

Casa Regal va oferă o oportunitate unică de spatiu comercial grație poziției excelente pe care acesta o are. Proprietatea se află în centrul orașului Oradea, în spatele Primăriei, pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4. Spatiul comercial dispune de o suprafață utilă de 115mp, boxa la subsol, spatiu de depozitare de 12 mp și o curte proprie de 98mp.

Interiorul spatiului este complet finisat, modern, cu instalație electrica, sanitară si de incalzire noua. In plus, spatiul dispune și de alte beneficii precum incalzirea in pardoseala, sistem de alarmă, sistem de supraveghere și 3 cai de acces, ce asigura un plus de confort, siguranță și intimitate atât locatarilor, cât și clienților.

Această proprietate poate fi folosită ca birou pentru o companie sau pentru locuit. Cu o suprafață generoasa și poziționare de exceptie, acest spatiu poate deveni imaginea unui business de succes sau al unei locuinte luxoase.

Deci, nu mai sta pe gânduri și vino sa descoperi in oferta Casa Regal, un spatiu pozitionat ultracentral complet finisat, cu toate dotarile și facilitățile de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii