Spatiu comercial 62mp, Calea Clujului 72

Categorie: Spatii comerciale | Oradea, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

72,000 €
Cod identificare S-7778

Descriere

Casa Regal va ofera un spatiu comercial ideal pentru activitati comerciale sau de birouri, situat în proximitatea centrului orasului, pe Calea Clujului nr. 72. Spatiul beneficiaza de o poziție privilegiată, într-o zonă cu trafic auto intens și trecere de pietoni în fata clădirii.

Spatiul este compus dintr-un open space, grup sanitar si depozitare. De asemenea, exista posibilitatea de mansardare a spatiului, pentru a crea un spațiu dublu ca suprafata. Spatiul este fara imbunatatiri, astfel incat viitorul proprietar il poate amenaja in functie de specificul activitatii desfasurate si preferintele personale de design.

Cu un front stradal generos si o vizibilitate foarte buna, spatiul propus este locul perfect pentru dezvoltarea unei afaceri de succes sau pentru birouri. Cu abordarea sa atentă la detalii și locația sa privilegiată, spatiul comercial propus oferă imaginea perfectă pentru compania ta, asigurandu-ti un spatiu de lucru perfect.

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Valentin Catana

Valentin Catana

Owner/Senior broker

0788.20.10.20

valentincatana@casaregal.ro

Valentin Catana este un lider recunoscut în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență de peste 22 de ani și tranzacții în valoare de peste 100.000.000 de Euro la activ. Specializat în particular pe segmentul de proprietăți comerciale și investiții imobiliare, Valentin a dovedit o abilitate remarcabilă de a genera randamente constante de peste 10% pe an pentru clienții săi, confirmându-și astfel statutul de expert în domeniu. Educația sa solidă, cu studii în Inginerie Economică și Arhitectură, îi oferă o perspectivă unică asupra pieței imobiliare, combinând expertiza tehnică cu cea financiară pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiții pentru clienții săi. Mai mult decât atât, Valentin Catana este motorul din spatele succesului Agenției Imobiliare Casa Regal, unde activează de peste 20 de ani. În calitate de conducător al echipei, a demonstrat abilități de leadership excepționale, gestionând cu succes dezvoltarea și consolidarea companiei pe piața imobiliară. Dedicația sa neobosită, cunoștințele aprofundate și capacitatea sa de a obține rezultate impresionante în mod constant fac din Valentin Catana un adevărat maestru al domeniului imobiliar. În calitate de lider al uneia dintre cele mai respectate agenții imobiliare, Valentin se angajează să mențină Casa Regal în avangarda pieței imobiliare, oferindu-le clienților cele mai bune oportunități de investiții și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cere Informatii