Teren intravilan 886mp, Beverly Hills - Sanmartin, toate utilitatile

Categorie: Terenuri | Sanmartin, Bihor | Tip tranzactie: Vanzare

79,500 €
Cod identificare T-7832

Descriere

 

Casa Regal Imobiliare, reprezentată exclusiv de agentul Bogdan Strava, este mândră să vă prezinte o oportunitate unică de investiție în cartierul Beverly Hills din Sânmartin.

În inima acestui prestigios cartier, pe strada Leonardo Da Vinci, vă așteaptă un teren generos de 886 mp, cu un front stradal impresionant de 20.62 ml. Locația excepțională este completată de disponibilitatea tuturor utilităților esențiale: apă, canalizare, curent, internet și drum asfaltat. Totul este pregătit pentru ca visele dumneavoastră de construcție să devină realitate!

Și dacă vă doriți un spațiu și mai generos sau o investiție suplimentară, avem vești bune! Există posibilitatea achiziționării parcelei alăturate, cu o suprafață aproape identică de 885 mp și același front stradal.

Pentru cei care caută să construiască sau să investească într-o zonă emblematică, aceasta este oportunitatea perfectă. Prețul de vânzare pentru o parcelă este de 79.500 Euro, o investiție justificată de calitatea și exclusivitatea locației.

Nu ratați această ocazie unică! Contactați-l pe Bogdan Strava pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare.

 

Localizare pe Harta

Date de Contact

Agent Strava Bogdan

Strava Bogdan

Broker imobiliar

0775.50.60.70

bogdanstrava@casaregal.ro

Cere Informatii