Victoria Rezidential - Nufarul - McDonald's

Descriere

AMPLASAMENT:

Municipiul Oradea, str. Ciheiului,nr.35, Judetul Bihor

TIPOLOGII:

Ansamblul este alcătuit din 6 clădiri de locuințe colective, cu regim de înălțime P+7E+8R+9R, cu spații comerciale si parcari acoperite la nivelul parterului. Nivelul curent adăpostește apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, fiecare apartament beneficiază de un balcon , logie sau în cazul nivelelor superioare (7, 8, 9) de terasă. In cea de a doua faza se vor construi 3 corpuri de cladiri, insiruite, cu urmatoarele termene de predare: corpul 4 - 2022, corpul 5 - 2023, corpul 6 -2024. În total cele 3 corpuri vor contine 219 apartamente.

PARCĂRI:

Accesul în clădire se realizează prin casa scării, atât direct din exterior cât și din parcarea acoperită de la nivelul parterului. Fiecare scară este dotată cu două ascensoare.

Optional pentru achizitionare, la fiecare apartament s-a asigurat câte un loc de parcare, descoperit sau acoperit, în cadrul parcării de la parter. 

DOTĂRI:

Fiecare apartament este dotat cu instalație de climatizare, de tip splituri, montate pe fațadă. Încălzirea este asigurată de la rețeaua de termoficare a orașului.

Structura generala

Structura de rezistenta este realizata din beton armat monolit (C30/37), stalpi cu dimensiuni de la 45×45 cm pana la 60×160 cm, grinzi de 45×60 cm, planseele sunt tip dala, placa (25 cm) cu grinzi perimetrale (30×60 cm/45×60cm), inaltimea utila de etaj este de 2.65m, iar fundatia este un radier general din beton armat.

Fatade / Pereti si tamplarie exterioara

Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie de blocuri ceramice cu goluri verticale tip Porotherm de 25 cm grosime, cu tencuiala mecanizata de var-ciment (tip Baumit) la interior si izolata la exterior cu termosistem, realizat din polistiren expandat de 10 cm, fixat in dibluri, masa de spaclu pentru suport, plasa fibra de sticla, adeziv si tencuiala decorativa.

Pereti interiori si tavane

Peretii interiori din zidarie, blocuri ceramice cu goluri verticale tip Durotherm in grosime de 20 cm pentru delimitare apartamente, respectiv de 11.5 cm pentru compartimentare interioara; tencuiala mecanizata de var-ciment (tip Baumit), glet, vopsea lavabila alba.

Hidroizolatii

Bai – monocomponenta tip Murexin Balcoane – bicomponenta tip Murexin

Pardoseli

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt prevazute a fi de doua tipuri: pardoseli reci in zona bailor, bucatariei si a balcoanelor/teraselor si pardoseli calde in zonele de camere/hol. In pretul de vanzare nu sunt incluse finisajul pardoselilor (gresie, faianta, podele, parchet, etc).

Acoperis

Planseu din beton armat monolit, strat de difuzie, bariera contra vaporilor, polistiren expandat Austrotherm EPS – A100 (organizat in 2 straturi, montate decalat, strat de baza cu grosime de 100mm si unul superior, cu panta de 1%, cu grosime variabila intre 40 – 150mm), strat difuzie, hidroizolatie cu membrane polimerice de tip PVC (rezistenta UV), fixate mecanica la imbinari, iar suprapunerile etansate prin lipire la cald.

Instalatii sanitare si canalizare

Distributia pe orizontala se face prin teava de tip PE-X, pozata in pardoseala. Alimentarea cu apa rece va fi facuta din reteaua publica. Apele pluviale sunt preluate si captate de un sistem pluvial in interiorul proprietatii, iar evacuarea lor, cat si a apelor uzate si menajere, se face in reteaua publica de canalizare a orasului. Contorizarea consumului de apa: individual.

Ascensoare

Fiecare casa de scara este prevazuta cu 2 ascensoare.

Usi intrare apartament / usi interioare

Usa intrare apartament metalica - inclusa in pretul de vanzare al apartamentelor. Usi interioare - incluse in pretul de vanzare al apartamentelor.

Instalatii termice si de climatizare

Sistemul de incalzire este cu punct termic propriu si contorizare individuala pe apartament.

Instalatii electrice

Instalatia de joasa tensiune este realizata din conductori de cupru FY1.5 iluminat, respectiv FY2.5 prize, pozate in tuburi de protectie ipey. Tablou electric echipat, ventilator electric bai, unitate interioara interfon, aparataj electric (prize/intrerupatoare). Iluminarea spatiilor comune si exterioare cu corpuri de iluminat tip LED (energie verde – consum redus) Contoare individuale de apartament. Bransament trifazat. Constructia va fi racordata la sistemul public de electricitate.

Localizare pe Harta

Cere Informatii